Zo word je steenrijk - Shorombo Mooij

5 gesprekken met Shorombo en grote korting op de online cursus Goalsetting

Shorombo geeft 5 waardevolle gesprekken van 90 minuten weg aan mensen die ook klaar zijn om hun leven positief te gaan veranderen. Hij hoort graag jouw motivatie in je eigen woorden. Aan de hand daarvan zal hij de 5 kandidaten selecteren. Maar dat is nog niet alles. Met zijn online cursus Goalsetting creëer jij een visie voor je leven. Nu slechts €197 in plaats van €497, dat begint goed! Laat je gegevens achter voor meer informatie en de kortingscode om dat voordeel te claimen.

Shorombo Mooij - High Performance Life Coach

Heb jij een flinke dosis energie nodig? Een plan voor het opnieuw inrichten van je leven? Hulp bij het doorbreken van je patronen en tips voor het creëren van jouw nieuwe mindset? Dan hebben wij de juiste gast voor je; namelijk Shorombo Mooij. Hij is een High Performance Life Coach die zelf ook uit een diep dal is geklommen. Nu heeft hij echter zijn pad en roeping gevonden en dat is mensen zoals jij helpen bij het vinden van hun beste zelf. Shorombo zag het niet meer zitten om zijn tijd, of zoals hij het zelf zegt, zijn ziel op te offeren voor een bestaan in loondienst. En daar kan jij blij mee zijn want daarom kan jij nu gebruik maken van zijn kennis en motivatie.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.