Zo word je steenrijk - Mark Siegenbeek van Heukelom

MAAK KANS OP 1 GRATIS ONLINE CURSUS VAN MARK!

Speciaal voor de luisteraars van de podcast verloten we 1 gratis training ter waarde van €347!

Laat hieronder je naam en e-mail achter en maak kans op de waardevolle ‘Bekostig je ideale levensstijl’ cursus.

Mark Siegenbeek van Heukelom

Mark is trainer/coach op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en auteur van de boeken “Helemaal naar de meditering” en “Is dit het nou?”. Hij gelooft dat iedereen het verdient om het beste en het leukste uit zichzelf te halen en dat je daarbij geholpen mag worden. Vanuit die gedachte helpt hij voornamelijk jonge professionals om meer grip te krijgen, en richting te bepalen, in hun (financiële) leven en voor het leven van hun dromen te gaan.

Om anderen ook te helpen hun leven te upgraden naar een 8, 9 of 10 geeft Mark zijn waardevolle online training waarin je leert hoe je die ideale levensstijl kunt bekostigen zonder dat het je meer tijd en vrijheid kost dan je lief is. Speciaal voor de luisteraars van de podcast verloten we 1 gratis training ter waarde van € 347!

Laat je gegevens achter op deze website en maak kans op deze waardevolle training.

Toch zouden we je adviseren om de cursus sowieso aan te schaffen. Deze waarde haal je er makkelijk uit en dat is belangrijker dan het feit of die gratis is of niet. Mocht je de cursus gekocht hebben en daarna alsnog uitgeloot worden dan krijg je het aankoopbedrag uiteraard helemaal terug.

De training is de investering al meer dan waard maar we hebben speciaal voor de luisteraars nog een korting bedongen van € 50, zodat het helemaal een no-brainer is.

Gebruik de code steenrijk bij het afrekenen om je korting te claimen. Meer info en de cursus aanschaffen doe je via de link hieronder.
https://www.thestartupofdreams.nl/courses/bekostig-je-ideale-levensstijl/