Zo word je steenrijk - Sandra Boon

Win het boek (en spel) Money Game!

Reageer via het formulier en je maakt kans op het boek Money Game. Geef in het berichtveld antwoord op de vraag: Welke droom zou je willen waarmaken als geld geen rol zou spelen?

Sandra Boon - Blogger bij ikbenJanModaal.nl

Gast Sandra Boon werkte altijd erg hard aan onder andere een eigen bedrijf, maar kwam naar haar gevoel toch niet echt vooruit. Na een beëindigde relatie moest ze eigenlijk overnieuw beginnen en dat was voor haar de katalysator om zichzelf financieel slimmer te maken. Ze ging fanatiek aan de slag, met financiële vrijheid en reizen met een camper door Europa als doel. Tijdens die zoektocht heeft Sandra een methode ontwikkeld waarmee ze haar financiën regelt; een manier om je maandelijkse inkomsten en uitgaven te regelen op de automatische piloot. Meer geld overhouden en dat geld gebruiken om investeringen en nuttige financiële zaken mee te doen en dromen waar te maken.

Omdat meer mensen behoefte hadden een naslagwerk heeft Sandra besloten om alle lessen in een boek te zetten. Het boek is ook een spel is waarmee je dus al spelende leert. Aan het einde heb jij de kennis en automatismen. Meer kennis en veel interessante blogs vind je ook op haar site ikbenjanmodaal.nl. Ze schrijft daar voor iedereen, maar specifiek voor de grote middenlaag tussen de minima of de al vermogende mensen. Ze deelt onder andere de tip om eerst flink te besparen en later juist geld voor je laten werken. Dus korte termijn opoffering vs. lange termijn winst. Sandra schenkt maar liefst 4 exemplaren van haar waardevolle boek Money Game. Als jij reageert via het formulier en de vraag beantwoord maak je kans. Haar vraag is Welke droom zou je willen waarmaken als geld geen rol zou spelen? Win, of koop, het boek en leer net als Sandra: Geld is niet moeilijk en eng maar makkelijk en zelfs leuk!

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.