Zo word je steenrijk - Tiffany Blom

Gratis e-book over side hustles!

Leuk dat je interesse hebt in de podcast en het e-book van Tiffany over haar side hustles, of te wel manieren om extra geld bij te verdienen. Reageer via het formulier en je ontvangt haar e-book in je inbox.

Tiffany Blom - Side Hustle Koningin

Tiffany is altijd bezig geweest met op verschillende manieren creatief bij te verdienen. Ze ziet overal mogelijkheden om haar zakken wat extra te vullen. Dit komt deels voort uit haar constante zoektocht naar nieuwe uitdagingen en prikkels. Ze doet dan ook veel cursussen en investeert in zichzelf om zo ook weer nieuwe vaardigheden aan te leren en wie weet andere inkomstenbronnen te ontdekken. Zo zijn er bekende manieren om een extra zakcentje te verdienen als mystery shopper of enquêtes invullen, maar er zijn er ook een hele hoop waar jij vast nog nooit aan gedacht hebt.

Zo schrijft Tiffany ook teksten voor geld. Trouwens, die vaardigheden heeft ze ook gebruikt om een gloednieuw e-book te schrijven. Vers van de pers! Over hoe ook jij een ‘side hustle’ kan vinden. Ze is ook bezig met een cursus te maken om anderen te helpen om van je hobby een bijverdienste te maken. Via haar site (https://geldkwebbel.nl/) en Instagram (https://www.instagram.com/geldkwebbel/) update ze haar volgers over haar nieuwste avonturen. Volg haar dus zeker. Je kan het e-book aanvragen via het formulier.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.