Zo word je steenrijk - Mark Soons

Maak kans op 1 van de 3 exemplaren van Mark z'n boek!

Markt gelooft in verkopen zonder trucs en nee verkopen aan klanten die niet bij je bedrijf passen. Vandaar ook de titel van zijn eerste boek; Stop met Verkopen, Start met Helpen.

Laat hieronder je naam en e-mail achter en maak kans op het boek.

Mark Soons - Investeerder, coach, auteur en de operationeel directeur van Tibor.nl

Mark Soons is een investeerder, coach, auteur en de operationeel directeur van Tibor.nl van eerdere gast van de podcast Tibor Olgers. Van jongs af aan heeft hij al een voorliefde voor cijfers en geld en een passie om anderen te helpen. Hij gelooft in verkopen zonder trucs en nee verkopen aan klanten die niet bij je bedrijf passen. Vandaar ook de titel van zijn eerste boek; Stop met Verkopen, Start met Helpen.

Martijn en Mark bespreken zijn gemaakte fouten en investeringsstrategieën en de kansen die hij nu op dat gebied ziet. Mark leert ondernemers hoe zij hun juiste cliënten aantrekken en hoe investeerders cashflow genererende systemen kunnen opzetten. Tijdens een reis kwam hij tot het inzicht dat zijn tijd waardevol was en dat hij die ook zo zou gaan behandelen door slimme processen te ontwikkelen en dingen uit te besteden. Als leraar betaalde hij dan ook ooit eens anderen om het huiswerk van zijn leerlingen na te kijken en de tijd en geld die hij daarmee won konden toen worden gebruikt om te investeren. Mark deelt verder zijn 3 stelregels om succesvol te investeren zodat jij jouw eigen succesvolle strategie kan gaan ontwikkelen en ook jij baas kan worden over het belangrijkste bezit wat er is; Tijd!

Jij als luisteraar kan kans maken op 1 van de 3 exemplaren van het boek Stop met Verkopen, Start met Helpen als je via het formulier reageert.

Meer informatie over Mark vind je bijvoorbeeld via:

https://marksoons.nl
https://www.instagram.com/marksoons_1