Zo word je steenrijk - Jessy Oudeman

Claim je e-book en kortingscode!

Om jou ook te helpen om te beginnen met beleggen heeft Jessy een handig e-book gemaakt wat wij mogen weggeven. Ook ontvang je een kortingscode waarmee je de Cursus Beleggen van Jessy kan aanschaffen voor slechts €85; wat een buitenkansje en super investering! Reageer via het formulier en ontvang alle informatie.

Jessy Oudeman - Happy Rich Millennial

Het was Jessy als snel duidelijk dat loondienst niet haar ding was. Ze wou kunnen gaan en staan waar en wanneer ze wou, ze zocht vrijheid en ze wou reizen. Na een stage als evenementenorganisator in New York werden haar ogen verder geopend. Het patserige en oppervlakkige bleek niks voor haar. Na terugkomst in Nederland ging ze werken aan een plan en aan haar kennis en begon ze zich te verdiepen in beleggen en passief inkomen. Dit leidde er uiteindelijk toe dat ze besloot haar baan op te zeggen en ondernemer werd en Happy Rich Millennial oprichtte. Door haar opgedane financiële kennis met coaching expertise en technieken te combineren helpt ze mensen dezelfde stappen te maken.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.