Zo word je steenrijk - Erik Swabedissen

Kans op DISC Assessment voor ondernemers en krijg 10% korting op Boost Your Business

De podcast biedt luisteraars de kans om een waardevolle gratis DISC assessment voor ondernemers ter waarde van €495 van Groeizaken te winnen. Hiervan mogen we er maar liefst 3 verloten. Laat je gegevens achter en maak kans. Ook ontvang je dan een kortingscode voor 10% korting op het Boost Your Business jaarprogramma.

Erik Swabedissen - Groeizaken

Als een echt mensenmens kan je Erik wel beschrijven. Iemand die van de omgang met mensen houdt en die mensen ook graag wil inspireren. Toch bracht het runnen van een grote kapperszaak hem niet de voldoening en zingeving waar hij naar op zoek was. Het helpen van bedrijven om naar het “next level” te gaan brengt hem dat wel. Personen en organisaties zien uitgroeien tot hun volle potentieel. Daarom gaat hij met zijn bedrijf Groeizaken ook altijd uit van de 3M’s; Mensen, minuten en muntjes.

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.