Zo word je steenrijk - Rolf van Zanten

Gratis verzendkosten voor jouw goud of zilver!

Een stukje waarde behoud bieden wij je ook; Namelijk een mooie korting op je aanschaf bij The Silver Mountain. Laat je gegevens achter en je ontvangt een kortingscode waarmee je je bestelling gratis kan verzenden. Ook hebben wij een aantal catalogi van The Silver Mountain die we je graag opsturen.

Rolf van Zanten - Directeur Silver Mountain

Rolf was er vroeg bij. Al sinds zijn 18e handelt hij in goud en zilver. Wat begon als een muntenverzameling en hobby liep snel uit de hand en hij ontgroeide het ouderlijk huis dan ook al vlug. Zijn bedrijf The Silver Mountain werd opgericht en Rolf bedient hiermee zijn klanten sinds 2008 met edelmetaal. In de beginfase richtte hij zich vooral op de handel in zilver omdat dat wat goedkoper was en er daar ook nog niks voor bestond in Nederland. The Silver Mountain introduceerde dan ook de zilveren beleggingsmunten op de Nederlandse markt.

Handel in edelmetaal is nu actueler dan ooit in deze tijden van ongekende inflatie, oorlog en onzekerheid. Het bezit van edelmetaal beschermt je deels tegen de gevolgen hiervan en het waardeverlies van je vermogen. In deze aflevering hoor jij onder andere de verschillen en overeenkomsten tussen goud en zilver, de verschillende toepassingen naast ‘store of value’ en krijg je handige tips voor degenen die edelmetaal willen kopen. Na afloop weet je dat het hebben van een deel van je vermogen in edelmetaal een verstandige keuze is. Je kan het trouwens ook laten opslaan zodat je het niet zelf hoeft te begraven onder het hondenhok. Een stukje waarde behoud bieden wij je ook; Namelijk een mooie korting op je aanschaf bij The Silver Mountain.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.