Zo word je steenrijk - Jennifer Barelds

Gratis boekenlijst en waardevol artikel!

Jennifer heeft meerdere boeken geschreven waaronder ‘Jouw kind een financieel vrije toekomst’. Om jou, en je eventuele kinderen, ook wat op weg te helpen geeft Jennifer een boekenlijst met interessante lectuur weg en ook een waardevol artikel over ‘Ieder kind een financieel vrije toekomst’. Reageer via het formulier en je ontvangt ze gratis in je mailbox.

Jennifer Barelds - Auteur, Vastgoedbelegger & Eigenaar adviesbureau

Wat wij onze kinderen leren over geld en de financiële wereld gaat Jennifer aan het hart. En dan niet alleen zwaar economisch onderwijs maar veel meer gericht op de praktijk en ook hoe je juist buiten de normale paden je eigen weg kan vinden. Haar eigen 2 kinderen van 11 en 12 zijn dan ook een mooi voorbeeld van een alternatieve manier van financiële educatie. Jennifer geeft liever geen zakgeld maar juist onderwijs en hulp bij het leren over het financiële stelsel, investeren en vastgoed. Voorheen had ze dan ook een baan als directeur in het voortgezet onderwijs, maar sinds een aantal jaar werkt Jennifer voor zichzelf en investeert ze in vastgoed. Daarbij betrekt ze natuurlijk het hele gezin; Zo zijn ze gezellig samen gaan flyeren op zoek naar nieuw vastgoed waar mama in zou kunnen investeren. Waarbij de kinderen beloond werden bij succes en zelfs deelgenoot werden in de investering. Ondertussen is de hele familie dan ook verliefd op, en een beetje verslaafd aan, het vastgoed.

Jennifer is constant bezig met bijleren en zichzelf te verbeteren. De Netflix series zijn dan ook vervangen door boeken en leerzame podcasts zoals deze. In de aflevering hoor je veel tips over vastgoed en hoe je kinderen financieel slimmer kan maken en een voorsprong kan geven waar ze hun hele leven profijt van zullen hebben. Jennifer heeft meerdere boeken geschreven waaronder ‘Jouw kind een financieel vrije toekomst’. Het is belangrijk om je bewust te zijn wat je doorgeeft aan kennis en gedrag aan je kinderen.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.