Zo word je steenrijk - Janneke & Jacco van den Brink - Financieel Vrije Vrouw & Vent

Ontvang de gratis gratis vermogenstool en 50% korting op de FIRE Masterclass!

De FIRE Masterclass die door Janneke en Jacco van den Brink van Financieel Vrije Vrouw en Vent is gemaakt kan een geweldig zeer laagdrempelig, en erg praktisch, startpunt zijn.

Jacco en Janneke geven Zo Word Je Steenrijk luisteraars maar liefst 50% korting op hun super FIRE Masterclass. Let op dit aanbod is tijdelijk.

Laat hieronder je naam en e-mail achter en je ontvangt de tool en kortingscode.

Janneke & Jacco van den Brink - Financieel Vrije Vrouw & Vent

In ‘Zo Word Je Steenrijk Op Reis’ aflevering 2 heeft Martijn een speciale gast. Namelijk zijn tijdelijke buurman op het eiland, “de man van” Financieel Vrije Vrouw…Financieel Vrije Vent: Jacco van den Brink.

Een podcast met de 2 heren stond al wat langer op de planning, maar was er in Nederland nog niet van gekomen. Gekscherend werd en dan over de titel ‘de praatjesmakers’ gesproken. Nu was er alle tijd voor een mooi gesprek.

De opname was eind 2021 en dus ook een mooie tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Zowel Martijn als Jacco delen hun 3 grootste successen van 2021, hun 3 grootste fouten / lessen en delen hun 3 grootste plannen voor het nieuwe jaar met jou. Erg veel kennis en inspiratie al zeggen we het zelf. 🙂

In aflevering 6 van Zo word je steenrijk Op Reis was Janneke voor de tweede keer te gast. Niet eerder hadden we een gast voor de tweede keer, maar voor alles is een eerste keer dus ook een eerste keer om een gast voor de tweede keer te vragen. 😉 Dit keer spraken wij andere andere over het reizen en digital nomad bestaan.

Ontvang van Janneke en Jacco gratis de vermogenstool om uit te rekenen hoe jouw vermogen groeit en hoe rijk je bent!

Niet blij met de uitkomst van de tool?

Wil jij graag weten waar en hoe je kan starten om zelf financieel vrij te worden? De FIRE Masterclass die door Janneke en Jacco van den Brink van Financieel Vrije Vrouw en Vent is gemaakt kan een geweldig zeer laagdrempelig, en erg praktisch, startpunt zijn.

De normale investering voor de FIRE Masterclass bedraagt 149 euro incl BTW, maar luisteraars van de ZWJS podcast krijgen maar liefst 50% korting. Je investering bedraagt dan dus slechts 74,50 euro! Met ook nog een 100% niet tevreden geld terug garantie!

Vraag de tool en kortingscode aan via het contactformulier.

Even wat anders: wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

Volg Jacco, de Financieel Vrije Vent, op Instagram: www.instagram.com/financieelvrije_vent