Zo word je steenrijk - Edwin Schaafsma & Julia Kizimenko

Maak kans op 1 van de 15 gesprekken & claim je korting!

Als luisteraar van de podcast maak je kans op 1 van de 15 strategiegesprekken (voor bestaande ondernemers) met Edwin of zijn vrouw en zakenpartner Julia.

Ze hebben samen zoveel ervaring en kennis op het gebied van ondernemen dat zo’n gesprek van onschatbare waarde kan zijn.

Je ontvangt ook de kortingscode voor het Growth Accelerator Programma van Edwin en Julia.

Laat hieronder je naam en e-mail achter en je maakt kans op de gesprekken en ontvangt de kortingscode.

Edwin Schaafsma - Investeerder & Ondernemerscoach

Zonder twijfel is Edwin de rijkste gast die Martijn tot nu toe in de podcast heeft gehad. En dan hebben we het ondanks zijn 15 bedrijven en 500 miljoen euro omzet zeker niet eens alleen over de financiële zin van het woord.

Edwin is ondernemer in hart en nieren die nu voor een omzetdoel van 1 miljard, en vervolgens een winst van 1 miljard, gaat. Daarnaast is hij angel investor, partner van Julia, vader en vooral steenrijk in veel meer dan alleen geld.

Aan het einde van deze aflevering heeft Edwin ook een fantastisch aanbod voor je! Als luisteraar van de podcast maak je namelijk kans op 1 van de 15 strategiegesprekken met Edwin t.w.v. 500 euro (Edwin zijn tijd kost normaal 1000 euro per uur en het gesprek duurt 30 minuten, dit is nog los van de waarde die jij krijgt van Edwin in de call).

Let wel dit is alleen voor reeds bestaande ondernemers die vast zitten of de volgende stap willen zetten.

Maak via het formulier kans op 1 van de 15 gesprekken door je naam en e-mail achter te laten.

Je ontvangt dan ook je kortingscode voor het Growth Accelerator Programma van Edwin en zijn vrouw Julia.

Hiermee behaal je: Meer omzet. Meer groei. Meer succes.
En ze beloven dat als je hun kennis toepast je binnen 1 jaar je bedrijf zal kunnen verdubbelen. In 8 weken volg je de cursus en maak je je eigen groeiplan en volg je online wekelijkse coaching van Edwin en Julia. Normaal is die investering 4995 euro, maar met onze kortingscode krijgen de eerste 5 ondernemers maar liefst 2000 euro korting en is de investering slechts 2999 euro.

Claim jij 1 van de 5 plekken en ga jij naar de next level met je onderneming?

Even wat anders: wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/ebook-10-redenen

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.

Neem contact op met Edwin via LinkedIn