Zo word je steenrijk - Bas Urlings

Vraag je 3 e-books en link naar €1000 STAP-voordeel aan!

Wil jij profiteren van dit aanbod en sowieso aan de slag met de 3 e-books van Bas? Reageer dan nu via het formulier en ontvang alle informatie in je inbox.

Bas Urlings - Ondernemer Op Slippers

Vandaag hebben we de enige echte ondernemer op slippers, Bas Urlings, te gast in de podcast. Bas is een ondernemer in hart en nieren maar ook een echte levensgenieter. Zijn bedrijven en hijzelf hebben meerdere awards gewonnen en inmiddels tientallen miljoenen omzet gedraaid. Dankzij keihard te werken heeft hij van zijn zaken een enorm groot succes gemaakt. Tegenwoordig heeft hij zichzelf grotendeels uit de dagelijkse bedrijfsgang genomen, hetgeen volgens hem één van de definities is van succesvol zijn. Als jij graag tips en tricks van één van de grootste namen uit de branche wil horen dan is deze uitzending helemaal voor jou.

Met zijn bedrijf Dwarfs is Bas erg actief via Marketplaces zoals Amazon. Daar koopt hij onder andere succesvolle merken op om die daarna naar een nog hoger volgend niveau te brengen. Het zijn natuurlijk uitdagende tijden voor de e-commerce met extreem gestegen kosten voor de logistiek en grondstoffen en nog veel restant stock uit de corona tijd. Maar Bas vertelt je hoe ze daarmee omgaan. Al deze kennis houdt Bas niet voor zichzelf maar deelt hij onder andere via cursussen over Amazon en E-commerce. Een grote gast vraagt om een groot voordeel en dat is precies wat we vandaag voor je hebben. Namelijk een cursus ‘E-commerce Marketplace Mastery’ van €1000 die je gratis kan volgen…. Klinkt als een truc, maar is dat niet dankzij het STAP-budget. Luister de uitzending en reageer via het formulier op de website. Dan krijg je ook sowieso 3 gratis en mega waardevolle relevante e-books, waarvoor je niks meer hoeft te doen dan je e-mailadres op te geven. Dus veel luisterplezier gewenst en daarna lekker aan de slag met al die kennis.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.