Zo word je steenrijk - Bernd Mintjes

Claim 25% korting op De Doorbraak van jouw bedrijf!

Als jij als ondernemer een doorbraak wilt bereiken met jouw bedrijf dan hebben wij de perfecte manier voor je. 2 dagen lang gas geven met Bernd en, eerdere gast van de podcast en allround klasbak, Tibor Olgers. Deze top experts geven in begin 2023 een tweedaags business seminar in Amsterdam voor ZZP en MKB om je winst met 30%-100% te verhogen. Reageer via de pagina voor meer informatie en maar liefst 25% korting.

Bernd Mintjes - Angel Investor

Een beetje onder het mom van: Put your money where your mouth is begon de gast van vandaag, Bernd Mintjes, met zelf te investeren. Dit nadat hij als docent werd uitgedaagd om zelf ook ondernemer te worden. En zo geschiede inmiddels zo’n 30 jaar geleden. Het ontbrak hem zelf aan goede ideeën maar zijn studenten brachten gelukkig ook daar uitkomst. Hij begon dus als Angel Investor de beste ideeën van zijn studenten te financieren. In de tijd was internet nog in opkomst en daar kon Bernd mooi op meeliften. Later was hij bijvoorbeeld bij Dragons Den en The Pitch op tv en radio te horen. Inmiddels heeft hij als Angel Investor verschillende toppers mogen grootmaken en ook een aantal grote kansen gemist. Dat hoort er allemaal bij en welke dat zijn hoor je in deze uitzending. Ook deelt Bernd zijn tips voor de perfecte pitch en ondernemerslessen voor iedereen. Kortom echt bomvol waardevolle informatie en na deze aflevering ben jij weer flink wijzer.

Als jij als ondernemer een doorbraak wilt bereiken met jouw bedrijf dan hebben wij de perfecte manier voor je. 2 dagen lang gas geven met Bernd en, eerdere gast van de podcast en allround klasbak, Tibor Olgers. Deze top experts geven in begin 2023 een tweedaags business seminar in Amsterdam voor ZZP en MKB om je winst met 30%-100% te verhogen. Dit samenkomen is ideaal voor ondernemers die stabiel omzetten, maar al een tijd tegen een plafond aanbeuken. Dankzij het seminar zal je bedrijf opvallen, aantrekken en doorschalen. Reageer via de pagina voor meer informatie en maar liefst 25% korting.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.