Zo word je steenrijk - Bob Dijs

Claim je gratis e-book en 20% korting!

Als je na het lezen van het waardevolle en uitgebreide e-book over klein vastgoed in actie wilt komen kan je nu de videocursus Klein Vastgoed Hoog Rendement volgen. Laat je gegevens achter en je ontvangt naast meer informatie en het e-book, ook een kortingscode voor maar liefst 20% korting. Wil jij ook graag Diepe Zakken reageer dan nu via het formulier.

Bob Dijs - Online Ondernemer

Geld verdienen heeft Bob altijd wel goed gekund, geld uitgeven echter ook. Op jonge leeftijd begon zijn interesse voor pokeren en dit speelde hij uiteindelijk meer dan verdienstelijk. Hij zag echter een kans om meer te verdienen door andere pokerspelers te begeleiden en voor zich te laten spelen. Na de verkoop van die organisatie begon hij op Curaçao met vakantiewoningen, maar dat bedrijf bleek lastiger om op te starten en Bob zat op een gegeven moment zonder geld. Op een koude winterdag keerde Bob terug naar Nederland om helemaal opnieuw te beginnen. Hier kwam hij toevallig tot de realisatie dat je met relatief weinig geld parkeerplaatsen kan kopen om die vervolgens te verhuren. Voor een leuk rendement en met minder mogelijke problemen en onderhoud dan met groot vastgoed.

Hij en zijn partner Dennis beheren nu het financiële blog: Diepe Zakken, met content voor iedereen die vermogend wil worden met aandelen, vastgoed, crypto’s of andere assetcategorieën. Daar schrijven ze onder andere ook over het kopen en bezit van parkeerplaatsen en bieden ze cursussen aan om jou te leren hetzelfde te gaan doen. Naast de informatie die Bob deelt met de wereld deelt hij ook graag waarde. Samen met de podcast geven we zijn waardevolle en uitgebreide e-book over klein vastgoed weg. Maar liefst 126 pagina’s met uiterst leerzame content. Als je na het lezen van het e-book in actie wilt komen kan je nu de videocursus Klein Vastgoed Hoog Rendement volgen. Laat je gegevens achter en je ontvangt naast meer informatie en het e-book ook een kortingscode voor maar liefst 20% korting. Wil jij ook graag Diepe Zakken reageer dan nu!

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.