Zo word je steenrijk - Jelle Bronshoff

Mini introductie cursus 'Deal finden'

Jelle leert graag anderen over de ins & outs van het deal finden. Als luisteraar van de podcast kan je een gratis mini cursus ontvangen met basiskennis over dit vakgebied. Reageer nu via het formulier en ga aan de slag.

Jelle Bronshoff - Vastgoed Eindbaas

Toen de gast van vandaag op zijn 16de een video zag inspireerde die hem dusdanig dat hij besloot er alles aan te doen om dat ook te behalen. In deze aflevering hoor welke video dat was en waarom hij sindsdien bezig is met zijn financiële vrijheid. Jelle Bronshoff onderzocht wat voor hem de meest interessante manier was om die vrijheid te behalen en koos voor vastgoed als zijn route. Omdat hij begon in een ‘rich man’s game with a broke man’s wallet’ besloot hij te beginnen als dealfinder. Je hoort zijn gemaakte fouten, praktische tips en opgedane lessen. Ook hebben Martijn en hij het over de staat, en toekomst, van de Nederlandse vastgoedmarkt. Dankzij vastgoed is Jelle van een introvert een extrovert persoon geworden, want ondanks dat het gaat om stenen; vastgoed is echt een people business.

Inmiddels is Jelle dealfinder, Joint Venture partner en doet hij verder nog veel meer binnen het vastgoed. Dit heeft hem een hele brede basis van vastgoedkennis gegeven. Deal finden is een erg interessante en laagdrempelige manier om met vastgoed te beginnen. Daarom leert Jelle graag anderen over de ins & outs van het deal finden. Als luisteraar van de podcast kan je een gratis mini cursus ontvangen met basiskennis over dit vakgebied. Reageer via het formulier op de pagina en ga aan de slag.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.