Zo word je steenrijk - Rowan Nijboer

Gratis checklist, video van Masterclass en link naar must-have boek!

Om je onderzoek te structureren kan je een checklist aanvragen met 10 vereisten voor de aankoop van aandelen. Ook ontvang je dan gratis een waardevolle video Masterclass van Rowan waarin hij een bedrijf (Adyen) analyseert, om te kijken of het een interessante aankoop kan zijn. Je ontvangt dan ook een link om zijn boek ‘Aandelen selecteren als een pro’ toe te voegen aan jouw boekenkast. Reageer via het formulier.

Rowan Nijboer - Belegger & Auteur

Wat begon als jeugdige interesse groeide bij Rowan uit tot een gezonde obsessie en zijn beroep. Na een pijnlijke ervaring op de beurs waarbij hij als 15-jarige zijn zuurverdiende inleg zag verdampen besloot hij om te begrijpen hoe dat kon en te zorgen dat het hem nooit meer zou gebeuren. In deze aflevering hoor je zijn tips, de verschillende mogelijkheden op de beurs en de meest gemaakte fouten zodat jij die niet ook gaat maken. Ook leer je hoe een strategie te bepalen en hoe je diepgaand onderzoek doet. Rowan zelf spendeert namelijk zo’n 100 uur onderzoek voordat hij overgaat tot aankoop.

Waar aandelen bij sommige mensen 1 van de vele beleggingen zijn heeft het bij Rowan zijn volledige focus. Zijn portefeuille bevat altijd ‘slechts’ 10 tot 12 bedrijven omdat hij gelooft dat je volledig achter de aankoop moet staan en je je aandacht niet moet verwateren. Ook gebruikt hij een checklist om het onderzoek te structureren. Een uitgebreide professionele versie en een light versie geschikt voor de meeste particulieren. Deze versie van de checklist kan je gratis en voor niets ontvangen als je reageert via de onderstaande link. Ook ontvang je dan gratis een waardevolle video Masterclass van Rowan waarin hij jou doorloopt in de analyse van een bedrijf (Adyen) om te kijken of het een interessante aankoop kan zijn. Naast de 500 boeken die Rowan las over geld en aandelen is er nu vers van de pers nummer 501. Namelijk zijn eigen boek: Aandelen selecteren als een pro. Als aandelen jouw interesse hebben moet je die zeker gelezen hebben. Je ontvangt dan ook een link om dit boek toe te voegen aan jouw boekenkast. Wat een waarde weer allemaal. Grijp die kans!

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.