Zo word je steenrijk - Caspar Kortekaas

Win een 1 op 1 coachingsgesprek met Caspar!

Wil jij graag een 1 op 1 gesprek van een uur over vastgoed met Caspar winnen, dan kan je je gegevens achterlaten via het formulier.

Caspar Kortekaas - Vrijheid Vastgoed Mentor

Caspar begon noodgedwongen al vroeg met keihard werken. Zelfs zo hard dat hij op zijn 19e al een burn-out kreeg. Het echte besef dat het anders moest kwam pas later maar inmiddels is Caspar helemaal om. Hij begon zelf met de eerste stappen op het gebied van vastgoed door succesvol te kopen, verbouwen en weer te verkopen.

Om naar het volgende level te gaan heeft Caspar daarna het Vrijheid Vastgoed Live Retreat gedaan en later ook nog het 1 op 1 mentortraject. Dit gaf hem een vliegende start en die heeft hij meer dan benut. Caspar is zelfs zo besmet door het vastgoed-virus dat hij inmiddels ook zelf een mentor is in het 1 op 1 traject en zijn mentees begeleidt. Ondertussen heeft hij ook langzaamaan geleerd om andere prioriteiten te gaan stellen en is hij bezig te leren genieten van zijn nieuw verworven financiële vrijheid.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.