Zo word je steenrijk - Iris Newman - One Broke Girl

MAAK KANS OP 1 GRATIS CURSUS VAN ONE BROKE GIRL - IRIS NEWMAN

Speciaal voor de luisteraars van de podcast verloten we 1 gratis cursus ter waarde van 79,00

Laat hieronder je naam en e-mail achter en maak kans op de waardevolle cursus Beleggen voor Beginners.

Iris Newman - One Broke Girl

Iris Newman, ook wel bekend als One Broke Girl, helpt velen Nederlanders en in het bijzonder vrouwen, op weg naar hun financiële vrijheid. Ze heeft vroeger in de schoolbanken weinig geleerd over geld, maar dankzij een leven van leren en zelf ontdekken toont ze tegenwoordig anderen hoe je hier je kracht van kan maken.

Iris vindt dan ook dat iedereen eigenlijk vandaag zou moeten beginnen met beleggen, al is de inleg nog zo klein, om te ervaren hoe het is en wat de soort is die het meeste bij jou past. Het is niet moeilijk of eng, je moet alleen die eerste stap zetten. Iris is heel open over geld en ook wat ze zelf verdient want anders houden we alleen de bedrijven slim en onszelf dom. Eigenlijk heel logisch natuurlijk maar zoals bekend rust hier helaas vaak een taboe op. Laten we dat met z’n allen doorbreken!

Om meer mensen financieel slim te maken heeft Iris een eigen cursus met de basisbeginselen van beleggen.

Haar cursus biedt onwijs veel waarde en is normaal al slechts € 79, maar nu met de code steenrijk krijg je nog eens 15% korting op de aanschaf.

Lees hier meer en sla je slag:
https://onebrokegirl.nl/product/cursus-beleggen-voor-beginners/

Wil jij kans maken op 1 gratis ‘Beleggen Voor Beginners’ cursus laat dan boven je gegevens achter.

De echte go-getters wachten natuurlijk niet tot dat ze iets gratis krijgen maar doen die kleine investering in zichzelf gewoon. Mocht je later worden gekozen als gelukkige winnaar krijg je uiteraard het aankoopbedrag terug. (Let op: De cursus gaat op 1 november van start en wordt dan ook gelanceerd.)