Zo word je steenrijk - David Muntinga

Kans op bordspel en 1 strategiesessie voor ondernemers

Omdat we altijd voordeeltjes willen bieden aan onze luisteraars verloten we 1 gratis exemplaar van het BusinessBattle bordspel. Ook maak je kans op 1 strategiesessie met David voor ondernemers over je cashflow en boekhouding.

David Muntinga - Boekhoudcoach

Naast zijn boekhoudbedrijf heeft David ook een leuk en educatief bordspel ontwikkeld. BusinessBattle is een bordspel om de speler te laten ervaren hoe de wereld van het ondernemen in elkaar zit. David heeft ook Martijn benaderd om deel te nemen als 1 van de bedrijven in het spel, dus je kan nu als speler zelf ook een podcast bezitten. Gaaf toch?! De Nederlandse jeugd leert veel te weinig over geld en ondernemen. Met dit spel kan je daar verandering in brengen.
Bestel hier het bordspel bij Bol.com

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.