Zo word je steenrijk - Nikki Koppedraaijer

Gratis checklist en een super korting van € 400 op de bnbverhuurcursus 2.0

Om je verder te helpen kan je nu een gratis checklist downloaden, zodat jij weet waar je mee rekening moet houden als je op zoek bent naar een eigen vakantiewoning. Wil je écht serieus worden dan hebben we een super korting op de bnbverhuurcursus 2.0 voor je. Normaal € 1197 en met onze kortingscode maar liefst € 400 korting en nog maar € 797! Vraag beiden aan via het formulier.

Nikki Koppedraaijer - BNBverhuurcursus

Als een jong jochie ontbrak het Nikki aan discipline, daarom leek het zijn moeder een goed idee als haar zoon de mariniersopleiding zou gaan doen. Dat was het begin van een 18-jarige carrière bij Defensie, waaronder 10 jaar bij de special forces. Inmiddels is er dus zeker geen gebrek aan discipline meer bij Nikki.

Tijdens een missie in Afghanistan vond Nikki het zonde als zijn huis leeg zou blijven en besloot hij zijn eigen woning te gaan verhuren. Deze dubbele inkomsten smaakten natuurlijk naar meer en zijn interesse was gewekt. Hij besloot zich te gaan toeleggen op het verhuren van vakantiewoningen. Zijn vele geleerde lessen heeft hij in de bnbverhuurcursus gestopt en daarmee helpt hij nu anderen zich veilig en succesvol te begeven in de wereld van het investeren in een vakantiewoning.

Na het luisteren van deze podcast zie jij zeker ook de mogelijkheden en kansen en om je verder te helpen kan je nu een gratis checklist downloaden, zodat jij weet waar je mee rekening moet houden als je op zoek bent naar een eigen vakantiewoning. Wil je écht serieus worden dan hebben we een super korting op de bnbverhuurcursus 2.0 voor je. Normaal € 1197 en met onze kortingscode maar liefst € 400 korting en nog maar € 797!

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheid-vastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.