Zo word je steenrijk - Ayesha Noelle

E-book over het Imposter Syndrome

Wil jij graag meer leren over dit onderwerp dan kan je via het formulier haar e-book aanvragen met uitleg, symptomen en praktische info en tips. Reageer nu en je ontvangt het Imposter Cheatsheet in je inbox.

Ayesha Noelle - Imposter Syndrome Coach

Ayesha Noelle leerde van huis uit om hard te werken, maar ook te weinig om te genieten. Die lijn trok ze later door en ondanks succes ontbrak het haar aan vervulling en voelde ze zich leeg en ontevreden. Na onderzoek kwam ze tot de conclusie dat ze het Imposter Syndrome had. Een psychologisch patroon waarbij je consistent denkt dat je niet goed genoeg bent. Je ziet jezelf als niet capabel terwijl je dat wel bent. Ayesha ging erdoor heel erg overcompenseren en leefde eigenlijk continue in een staat van teleurstelling.

Na expert te zijn geworden op dit gebied helpt ze nu anderen om hiervan af te komen en mee om te gaan. Wie ben je nou echt in plaats van wie denk je dat je hoort te zijn. Het ideaal en de perfectie loslaten en met kleine meetbare doelen werken. In deze aflevering hoor je heel veel tips en trucs over hoe hiermee aan de slag te gaan en het patroon te doorbreken. Wil jij, als man of vrouw, graag meer leren over dit onderwerp dan kan je via de link haar waardevolle e-book aanvragen met uitleg, symptomen en praktische info en tips.

Hey even wat anders; Er is binnenkort weer een 3-daags Vrijheid Vastgoed live retreat. Jouw perfecte vliegende start als vastgoedbelegger. Meer informatie en reserveer je plek: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/vastgoedretreat

Wij van Vrijheid Vastgoed kunnen je helpen bij het aankopen en verhuren van beleggingsvastgoed en helpen al meer dan 1000 Nederlanders daarbij. Dit doen we onder andere met een online cursus en live retreats van 3 dagen. Een goede eerste stap kan het inplannen van een strategiegesprek met iemand uit ons team zijn. Dit is altijd vrijblijvend en tijdelijk zelfs gratis. Hierin gaan we samen met jou kijken wat je doelen zijn, of vastgoed bij je past, we maken een plan en je kan al jouw vragen stellen. Klinkt goed? Ga dan nu naar https://www.vrijheidvastgoed.nl/gratisgesprek

Bezoek de website van Vrijheid Vastgoed; Jouw sleutel naar vrijheid: https://www.vrijheidvastgoed.nl

Kijk hier voor mijn NIEUWE gratis e-book over vastgoed en inflatie: https://www.vrijheid-vastgoed.nl/inflatie

Laat je ons weten wat je van de podcast vond? We maken deze gratis content met liefde voor je, maar een duimpje omhoog, comments, een review of een share kunnen we heel erg waarderen en helpt ons om Nederland het “rijkste” land van de wereld te maken! Vergeet niet te abonneren om geen enkele aflevering te missen! Deel de podcast zeker ook met familie, vrienden en collega’s.